Aanbod professionals, leiders en teams

Vanuit mijn brede ervaring in het vak van organisatie- en teamontwikkeling, draag ik bij aan het nog meer beschikbaar krijgen van de intuïtieve laag bij professionals, leiders en teams.

Coaching

Individuele coaching is om te starten een krachtige manier om de eigen intuïtieve laag te leren kennen en meer beschikbaar te krijgen op die momenten dat je dat nodig hebt. In de sessies werken we aan het opruimen van je systeem waar nodig. Daarmee krijgen je intuïtieve vermogens, authenticiteit en Zijnskracht de ruimte.

Opleiding en training

Het werken in een groep  is wezenlijk voor het verder ontdekken en leren gebruiken van je intuïtie. Daarvoor bied ik een aantal leertrajecten aan voor professional en leidinggevenden. Op 11 november 2022 start een Intuïtie Intensive. Deze intensive bestaat uit 6 dagen samen werken op de intuïtieve laag live in een periode van een half jaar. Dit in combinatie met regelmatige intervisie bijeenkomsten online. Het aantal deelnemers is tussen de 4 en 7 personen.

In het voorjaar 2023 start de serie The Leadership Shift die ik samen met Barbara van der Steen geef voor leiders onder druk. 

Meer informatie over dit aanbod is binnenkort beschikbaar op deze site. Zoek vooral ook contact als je meer wilt weten.

 

Teamcoaching

Ik coach bestaande teams on the job zodat de leden gewend raken om vraagstukken intuïtief te onderzoeken en beweging te creëren vanuit deze laag.