Aanbod professionals, leiders en teams

Vanuit mijn brede ervaring in het vak van organisatie- en teamontwikkeling, draag ik bij aan het nog meer beschikbaar krijgen van de intuïtieve laag bij professionals, leiders en teams.

Coaching

Individuele coaching is om te starten een krachtige manier om de eigen intuïtieve laag te leren kennen en meer beschikbaar te krijgen op die momenten dat je dat nodig hebt. In de sessies werken we aan het opruimen van je systeem waar nodig. Daarmee krijgen je intuïtieve vermogens, authenticiteit en zijnskracht de ruimte.

Opleiding en training

Het werken in een groep  is wezenlijk voor het verder ontdekken en leren gebruiken van je intuïtie. Daarvoor bied ik een aantal leertrajecten aan voor professional en leidinggevenden. In 2022 ben ik gestart met de Intuïtie Intensive. Deze intensive is bedoeld om het contact met  jouw intuïtie en essentie een krachtige impuls te geven. Een halfjaar werk en verken je met een groep de intuïtieve laag. Iedere maand een live dag in in combinatie met regelmatige bijeenkomsten online. Het aantal deelnemers is tussen de 4 en 7 personen. De volgende groep start in februari 2024.

Voor meer informatie kun je me een mailtje te sturen.

 

Teamcoaching

Ik coach bestaande teams on the job zodat de leden gewend raken om vraagstukken intuïtief te onderzoeken en beweging te creëren vanuit deze laag.