Aanbod particulieren

Coaching

Vanuit verlangen maar ook vanuit een vraagstuk of blokkade kun je bij mij terecht voor een individuele sessie. Ik zet een multi-dimensionaal veld neer om in te werken. Op een vraag komt energie en inspiratie vrij. Ik werk vanuit mijn helderheid en vraag jouw systeem om de eigen intuïtie te laten spreken. Zo realiseren we helderheid en beweging.

Intuïtiedagen

Regelmatig begeleid ik groepen mensen die hun intuïtie en Zijnskracht willen vrijmaken.

De dagen draaien om het ontdekken en vergroten van je eigen heldere, intuïtieve vermogens met als doel om deze in het dagelijks leven meer en meer tot je beschikking te krijgen.

We werken met wat er zich aandient en leren onze eigen verschijningsvorm van intuïtie kennen door samen met anderen waar te nemen wat er komt en wat klopt. Vaak dient zich een thema aan en stuiten we eerst op blokkades in de energie. Daarmee werken we dan om de energie vrij en weer in stroming te krijgen. Zo ruimen we angsten, oude patronen en staande concepten in onszelf op. Hierdoor krijgt ons grotere bewustzijn meer ruimte in ons systeem en wordt onze intuïtie krachtiger. Tegelijk leren we hoe we de energie in beweging kunnen brengen, voor onszelf en anderen.

De dagen zijn op zondag eens in de 5 of 6 weken van 10.00 tot 17.00 u in Amsterdam Zeeburg (Bogortuin16). Zie ‘Agenda’ voor geplande data.

Kosten zijn €150,- per dag inclusief lunch en BTW voor particuliere. Voor ZZP / ondernemers €150,- per dag exclusief BTW en inclusief lunch.

Supervisie

Mensen die met mensen werken en al meer vanuit het intuïtieve insteken, zijn welkom voor individuele supervisie. Ook zijn intervisie / supervisie groepen mogelijk bij voldoende belangstelling.